Ledenlogin

Repetitie

Muzikaal Programma

Het jaar 2015 leek voor muziekvereniging De Herleving uit Zwaag rustig van start te zijn gegaan, met alleen een optreden bij de Kindercarnavalsoptocht. Samen met muziekvereniging Sint Caecilia uit Zwaag vormden zij daar met 33 muzikanten een vrolijk klinkend geheel.

Niets is minder waar. Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor komende evenementen in volle gang en er wordt druk gerepeteerd voor de verschillende optredens die nog komen.

Het Harmonieorkest geeft op zondag 19 april haar jaarlijkse Koffieconcert in de Witte Valk te Zwaag. Dit concert met een gevarieerd muzikaal programma zal beginnen om 11.30 uur. De toegang is helemaal gratis! Het Leerorkest zit de komende tijd ook niet stil. Zij zullen op 11 april meedoen met een Play-Inn i.s.m. Brassband Almere en laten ook van zich horen op het Koffieconcert.

Het evenement waar alle muzikanten het meest naar uitkijken is de Uitwisselingsreis naar Zwitserland! In het Hemelvaartsweekend zullen de muzikanten afreizen naar hun Zwitserse vrienden van Musikverein Islikon Kefikon in Gachnach die in 2013 in Zwaag op bezoek zijn geweest.

© 2012 - 2023 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden