Ledenlogin

Repetitie

Night of the Proms in Zwaag

Zaterdagavond 15 november 2014 geven wij een groots concert in Sporthal Zwaag! 

Met trots mogen wij u meededelen dat ons concert het thema: "Night of the Proms" heeft. Samen met "Sylvia Aimee & Band" brengen wij een breed repertoire van popmuziek van de jaren '80, '90 tot de muziek van nu. 

Sylvia Aimee is een jonge singer-songwriter, bekend van het programma de Beste Singer-Songwriter van Nederland, editie 2014. Zij was ook te horen op radio (3FM) en te zien op televisie (De Wereld Draait Door). Lokaal treedt Sylvia op o.a. bij de Hoornse Stadsfeesten en Snertpop in Midwoud.  Sinds een jaar repeteert Sylvia met een band die bestaat uit Jenno op leadgitaar, Michiel basgitaar en drummer Jerry. 

De 2 orkesten van muziekvereniging De Herleving en ‘Sylvia Aimee & Band’ treden  apart en ook gezamenlijk op. Bekende nummers van artiesten als Coldplay, Alan Parsons, Leonard Cohen, Pink Floyd, Marco Borsato en Michael Bublé komen aan bod. Het belooft een mooie avond te worden, van country- tot symfonische rock. En van een muzikale landschapsbeschrijving tot hele moderne klanken …..!   Kortom een prachtige combinatie van wat tegenwoordig een "Night of the Proms" concert inhoudt. Geniet in een mooie concertzaal in Zwaag aan de Munnikenwoud 1, tot het laatste nummer in de kleur rood.

We zien u graag in Sporthal Zwaag op zaterdag 15 november 2014. 
De zaal is open vanaf 19.30 uur en het "Night of the Proms" concert begint om 20.00 uur. De toegangsprijs voor dit concert is € 7,50 p.p.. Tickets zijn verkrijgbaar aan de deur op de avond zelf. 

© 2012 - 2022 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden