Ledenlogin

Repetitie

Eindelijk!

Wat een bijzondere ervaring zondag 26 september 2021. Na anderhalf jaar konden we weer eens spelen voor publiek!

Het stond al heel lang in onze agenda zondag 26 september een buiten concert voor Cultureel Centrum De Plataan.

In eerste instantie zou het een concert worden samen met onze zustervereniging St. Caecilia, maar daar kwam iets tussen. We vonden het echter jammer om dan helemaal niets te doen. We hadden al een repetitie dag gepland en vonden het ePlataan 26 september 2021igenlijk allemaal een goed idee om er dan maar een soort openbare repetitie van te maken aan het einde van de dag. En wat hebben we dat nog getroffen! Schitterend weer en ook nog heel wat publiek. Heerlijk om weer eens te kunnen laten horen waar we op gerepeteerd hebben. En mensen te verblijden met mooie muziek.

En het werd zelfs een heel speciale middag, want nu was daar eindelijk de mogelijkheid om onze 3 jubilarissen hun speldjes te kunnen overhandigen. Freek Hart is al 40 jaar lid bij onze vereniging en Tineke Beerepoot-Balk en Annie Balk-Dalebout beiden al 50 jaar!

3 jubilarissen 2021Ze zullen allen wel eens gedacht hebben wanneer krijgen we onze onderscheiding nu eens, want Freek is assistent penningmeester en had allang de rekening betaald, Tineke en Annie zitten beiden in het bestuur en Tineke gaat over de jubilarissen, die was dus eigenlijk als eerste op de hoogte. Toch geloof ik dat ze het niet verwacht hadden tijdens dit optreden! En werden ze dus blij verrast met een speldje, een oorkonde en natuurlijk bloemen.

Zo begon dit seizoen al heel mooi, we hopen nog veel moois te kunnen laten horen dit jaar. Ons volgende optreden is op zondag 21 november tijdens ons winterconcert in De Huesmolen. Daar hopen we u ook weer te ontmoeten! We zijn al heel druk aan het repeteren om weer wat moois te laten horen!

Tot dan!

© 2012 - 2024 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden