Ledenlogin

Repetitie

Twee jubilarissen bij De Herleving Zwaag

Dinsdag 24 november 2020 was het dan eindelijk zover voor onze basklarinetspeler Guus Janssen om gehuldigd te kunnen worden voor zijn 25-jarig lidmaatschap bij muziekvereniging De Herleving Zwaag. Bovendien kon onze dirigent Rolf Hoogenberg in het zonnetje gezet worden voor zijn 12,5-jarig dienstverband bij onze vereniging.

Herleving Zwaag met 2 jubilarissen

Het was de bedoeling om tijdens ons lenteconcert op 14 april hier aandacht aan te besteden, maar dat ging vanwege de corona niet door. Het werd vooruitgeschoven naar ons winterconcert op 14 november, maar toen in de loop van het jaar duidelijk werd dat ook dat niet haalbaar werd vonden we het een goed idee om dan tijdens de repetitie van 10 november hier aandacht aan te besteden. Helaas ging op die datum de repetitie niet door omdat Cultureel centrum De Plataan voor 2 weken gesloten werd. Op 24 november konden we wel weer repeteren en dus moest het er nu eindelijk van komen!

Guus Janssen is een stille, hardwerkende kracht voor onze vereniging, die begonnen is met het spelen op de klarinet en later is overgestapt op de basklarinet. Is 2x voorzitter geweest van onze vereniging en is nu actief in de concertcommissie en helpt ons met de website. Kortom onmisbaar!

2 jubilarissen Herleving ZwaagTot zijn eigen verbazing behoorde dirigent Rolf Hoogenberg ook tot de jubilarissen. “Ben ik echt alweer zolang bij jullie in dienst?” Rolf is in 2008 bij onze vereniging begonnen en weet het voor elkaar te krijgen die oude vereniging (in 2022 bestaan we 110 jaar!) springlevend te houden. Hij weet de leden goed te motiveren, is zeer muzikaal en zorgt ervoor dat alle leden elke dinsdag weer blij komen repeteren. Zelfs in deze moeilijke coronatijd die van iedereen aanpassingen vraagt. Wij hopen dat de samenwerking nog lang doorgaat.

Muziekvereniging de Herleving hoopt dat zij snel weer iets van zich kan laten horen. We zijn blij dat we in ieder geval weer samen kunnen spelen en hopen u snel weer te kunnen verrassen met een mooi stukje muziek! Blijf gezond allemaal!

© 2012 - 2023 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden