Ledenlogin

Repetitie

Dorpsveiling Zwaag van start, en wij doen mee!

U heeft het vast gelezen of gehoord, maar de eerste echte Dorpsveiling Zwaag is een feit. Op zaterdag 1 november 2014 wordt deze bijzondere avond gehouden.
In tijden van terugtredende overheidsgelden en sponsorbudgeten die niet zomaar komen aanwaaien, wil de Dorpsveiling Zwaag hierin voor de Zwaagse verenigingen/stichtingen een helpende hand bieden.
Alle Zwaagse verenigingen/stichtingen konden zich aanmelden om mee te doen met de dorpsveiling. Ook onze vereniging/stichting heeft dat gedaan en met succes! Wij hebben een bijdrage gevraagd voor ons jeugdproject “Bring Your Friend”.

Op 2 en 3 oktober zullen wij samen met de andere deelnemende verenigingen/ stichtingen de koopjesformulieren huis-aan-huis verspreiden in Zwaag.  Wellicht is het voor u ook leuk om een koopje aan te bieden, om zo een bijdrage aan de dorpsveiling te leveren.
Deze koopjesformulieren worden 10 oktober weer opgehaald of u kunt het uiterlijk vrijdag 10 oktober inleveren bij Slaapkenner Theo Bot, Dorpsstraat 162, Zwaag.

Dit is de eerste actie op weg naar een succesvolle dorpsveiling op 1 november! Samen op weg naar een klinkend resultaat! Meer info op www.dorpsveilingzwaag.nl

© 2012 - 2022 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden