Ledenlogin

Repetitie

Lid worden


Ben jij een enthousiaste muzikant of een enthousiaste muzikant in wording? Lijkt het jou ook leuk en leerzaam om samen met andere enthousiaste muzikanten muziek te maken? Kom dan eens vrijblijvend met je instrument op zak bij ons langs op de repetitie om met ons mee te spelen! Heb je nog geen instrument? Geen zorgen, die regelen we voor jou! Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe muzikanten: samenspelen is meer dan alleen geluid maken met een instrument. Het is leuk, leerzaam, uitdagend en... bovenal altijd erg gezellig! Daarom zijn wij op zoek naar JOU!

Zien wij jou de volgende keer ook op onze repetitie?
Het Leerorkest repeteert wekelijks op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur. Het Harmonieorkest repeteert na het Leerorkest van 20.00 tot 22.15 uur. De repetities vinden plaats in het Cultureel Centrum de Plataan aan de Pastoor Nuijenstraat 1 in Zwaag. 

Ben je nieuwsgierig? 
Neem dan contact op met Annie Balk 0229-263003 of stuur een e-mail naar anniebalk@herlevingzwaag.nl en kom een aantal keer sfeer proeven.

In welk orkest kan je spelen?
Onze vereniging kent 3 soorten spelende leden:

 • Aspirant Muzikant

  Je neemt dan lessen aan de muziekschool en je kan van ons een instrument lenen. Als je het instrument onder de knie begint te krijgen mag je mee komen spelen in het Leerorkest.

 • Muzikant in het Leerorkest

  Dit is een voorbereiding op het spelen in het Harmonieorkest. In het Leerorkest spelen zowel jonge als wat oudere leden. Ze zijn net begonnen met muziek maken of pakken de draad na een aantal jaren weer op. Samen met Joep repeteren ze elke week op de leukste popmuziek. Ook ondersteunen ervaren spelers dit opleidingsorkest. Rolf Hoogenberg is sinds 2012 de dirigent.

 • Muzikant in het Harmonieorkest

  Hierin spelen gevorderde muzikanten met minimaal muziek diploma B of een gelijkwaardig niveau. Het Harmonieorkest speelt allerlei muziekstijlen; van film-, dans-, tot moderne muziek. Sinds 2008 staat ook dit orkest onder leiding van Rolf Hoogenberg.

   

 

© 2012 - 2020 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden