Ledenlogin

Repetitie

Lenteconcert

Lenteconcert_2023
Categorie
Beide orkesten
Datum
2023-04-02 11:30
Locatie
De Witte Valk, Zwaag

Wat zal ik gaan doen op zondag 2 april?!

Nou, U kunt bv komen luisteren naar het lenteconcert dat muziekvereniging De Herleving geeft in het café De Witte Valk in Zwaag. Lekker dicht bij huis en echt de moeite waard!

Voor dit lenteconcert hebben we een heerlijk licht programma voor u in elkaar gezet. U zult ongetwijfeld bekende melodieën horen, want op het programma staat niet alleen muziek van Lionel Richie, maar ook van Coldplay en Duke Ellington.

Het Leerorkest zal dit concert openen met o.a. muziek uit Disneyfilms. U herkent ze vast!

Muziek kent vele stijlen en dat willen we u laten horen tijdens dit concert. Zo laat het harmonieorkest u in het werk Where Eagles Soar van Steven Reineke de schoonheid, statigheid en kracht van de vlucht van de adelaar horen, is het werk To a Friend van Jacob de Haan geschreven als troost in een donkere periode, en sluiten we voor de pauze af met Le Merle Blanc een polka die rustig begint, maar waar Marieke en Noortje al snel helemaal uit hun dak gaan op de piccolo!

Na de pauze gaan het leerorkest en het harmonieorkest samen verder met A Discovery Fantasie. En hierna speelt het harmonieorkest nog een aantal lichtere, bekende werken. Kortom het belooft een zeer gevarieerd en mooi concert te worden. Dus waarom nog verder zoeken wat u zondag 2 april gaat doen?

Kom gewoon naar dit concert in De Witte Valk in Zwaag. Aanvang 11.30 uur (zaal open vanaf 11 uur). Toegang gratis!!

We zijn natuurlijk heel druk bezig met de voorbereidingen voor dit concert, maar daarna staan er alweer snel meerdere optredens te wachten. Zo spelen we op 4 mei tijdens de dodenherdenking in de dorpskerk in Zwaag en zijn we al druk met de voorbereidingen bezig voor ons concert op zaterdag 20 mei in de Noorderkerk in Hoorn. En hierbij hebben we eigenlijk wat hulp nodig.

Wilt u gastgezin zijn?!

In het hemelvaart weekend van 18 t/m 21 mei komen onze muziekvrienden uit Zwitserland omgeving Islikon-Kefikon weer bij ons op bezoek. En zij hebben aangegeven dat zij graag in gastgezinnen willen worden ondergebracht. Vele leden van onze vereniging hebben al jarenlang contact met de leden van de Zwitserse muziekvereniging, maar we zijn nog op zoek naar mensen die het ook leuk vinden om 1 of meerder muzikanten in huis onder te brengen. Donderdag (Hemelvaartsdag) komen onze vrienden aan het eind van de middag aan in Zwaag. Zaterdagavond na afloop van het concert zullen zij weer richting Zwitserland vertrekken. Er wordt een heel programma uitgewerkt maar daarover later meer. Het zal dus gaan om 2 overnachtingen.

Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Carolien Lakeman cbos76@yahoo.com of 06-36168010.

                 

 
 

Alle datums

  • 2023-04-02 11:30

Powered by iCagenda

© 2012 - 2024 - Muziekvereniging De Herleving - Alle Rechten voorbehouden